Bociany w naszym obiektywie

Bociany w naszym obiektywie

Postautor: Dorota » 06 maja 2012, 21:09

.
...................1.Obrazek2.Obrazek 3.Obrazek
...................................4.Obrazek 5.Obrazek

Wybrałam się dzisiaj na spacer i mój wysiłek został nagrodzony :) . Szłam sobie ścieżką, wzdłuż obwodnicy i straciłam już nadzieję na sfotografowanie czegoś ciekawego. Zrobiłam fotkę obwodnicy i wracałam do domu, gdy nagle, za krzakami pojawiły się znajome kształty :) :) :) Podeszłam do boćka jak najciszej, chociaż on oczywiście mnie widział, stał jednak jak zaklęty, a ja cykałam, i cykałam i podchodziłam...i myślałam o granicach możliwości zoomu, w końcu bocian poruszył skrzydłami, więc żeby mu nie przeszkadzać zatrzymałam się, sroka która była przy nim odleciała, ja powoli wycofałam się na drogę, a bocian buszował dalej w świeżo zaoranej ziemi. Na koniec jeszcze zrobiłam zdjęcie łąki, po której często spaceruje bociek.
Awatar użytkownika
Dorota

Re: Bociany w naszym obiektywie

Postautor: Elka » 07 maja 2012, 7:03

Dorotko gratuluję Ci ogromnie! To wspaniale, na żywo widzieć boćka. :P Też kiedyś widziałam, na łące, miał w dziobie coś długiego, może padalca lub zaskrońca? Uczucie jednak bezpośredniości z nim to zupełnie inne doznania, aż serce szybciej bije, prawda? :)
Awatar użytkownika
Elka

Re: Bociany w naszym obiektywie

Postautor: Jana » 07 maja 2012, 7:07

Dorotko :)
można powiedzieć, że miałaś spotkanie na najwyższym - najbliższym szczeblu :D brawo i tak blisko dał się podejść.
Gratuluję udanych zdjęć.
Awatar użytkownika
Jana

Następna

Wróć do Bociany w naszym obiektywie